,

Jahti&Vahti Kana ja Riisi / 12kg

39,95 

Jahti&Vahti Kana ja Riisiä valmistuksessa on käytetty kotimaista kananlihaa, ja resepti on kehitetty hyödyntäen herkänkin koiran suolistolle hyvin soveltuvat raaka-aineet. Jahti&Vahti Kana ja Riisi -täysravinto soveltuu hyvin kaikille aikuisille koirille. Kana ja Riisi-täysravinnon sisältämä Progut tukee vastustuskykyä ja suoliston normaalia toimintaa, jota ei löydy muista koiranruuista.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6417679047702 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Jahti&Vahti Kana ja Riisi sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet tasapainoisessa suhteessa. Sen valmistuksessa on käytetty kotimaista kananlihaa, ja resepti on kehitetty hyödyntäen herkänkin koiran suolistolle hyvin soveltuvat raaka-aineet. Jahti&Vahti Kana ja Riisi -täysravinto soveltuu hyvin kaikille aikuisille koirille. Ruoka on vehnätön, maissiton ja soijaton kuivaruoka, joka ei sisällä säilöntä-, väri- tai makuaineita. Ruuassa mahaa hellii Progut-suolistoparanne, joka on ainutlaatuinen, patentoitu valmiste. Se on saatavilla vain Jahti&Vahti-tuotteissa, missään muissa koirien kuivaruuissa sitä ei ole. Progutin hyvät ominaisuudet tukevat suoliston normaalia toimintaa sekä eläimen luontaista vastustuskykyä. Valmistettu Suomessa.

PAKKAUKSESSA:
12kg

KOOSTUMUS:
Kana 39% (kananlihajauho, kananrasva), kaura, riisi 13%, juurikasleike, hydrolysoitu panimohiiva Progut® (pat. nr. EP 1387620)”, vitamiinit ja kivennäisaineet, antioksidantit (tokoferoliseos)

RAVINTOAINEET:
Valkuainen 28%, rasva 13%, raakakuitu 3%, hehkutusjäännös 6,5%, kosteus 8%, kalsium 1,45%, fosfori 1%, muuntokelpoinen energia 1,52 MJ / 363 kcal/100 g

RUOKINTAOHJE:
Tarjoa Jahti&Vahti Kana ja Riisi -täysravinto kuivana, vedellä kostutettuna tai turvotettuna. Päivittäinen annos riippuu koiran iästä, koosta ja aktiivisuudesta.

Paino12000 g (gramma)
Toimitusaika

Lähetys 2-5ap. maksusta. (Tuotteiden saatavuus varmistuu tilauksen siirtyessä käsittelyyn), Noudettavissa 2-ap. maksusta. (Tuotteiden saatavuus varmistuu tilauksen siirtyessä käsittelyyn)

Saatat myös pitää...

Shopping Cart