,

Prima Dog Herkkutanko Kalkkuna-Peura 200g

3,95 

Pehmeät, Lihaisat ja Herkulliset Kalkkuna-Peura Herkkutangot sopivat herkkupalaksi tai palkkioksi kaiken kokoisille koirille.

Saatavuus: Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6430069587695 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Herkulliset ja täysin viljattomat PrimaDog Northern Treats Kalkkuna-peuratangot saavat miellyttävän koostumuksensa ensiluokkaisista raaka-aineista ja paahteisesta uunista. Erittäin lihaisa resepti on pohjoismaisen tuotekehityksen tulos ja se sisältää runsaasti hyvin siedettyä peuraa ja kalkkunaa. Ei sisällä lainkaan viljaa, lisättyä sokeria tai soijaa. Tuotteeseen on lisätty pohjoisen superfood-marjaa, mustaherukkaa, joka toimii luonnollisena antioksidanttien lähteenä. Pehmeän rakenteensa vuoksi Northern Treats -herkut on helppo paloitella ilman murustelua. Lihaisa herkkupala kehitetty rakkaudella omille koirillemme

KOOSTUMUS:
Siipikarja 78% (kalkkuna 26%), kasviglyseroli, peura (4%), kollageeni (4%), kuivattu mustaherukka (4%), lignoselluloosa, suola (0,5%). Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

RAVINTOAINESISÄLTÖ:
Proteiini 38.0%, rasva 24.0%, kosteus 14.0%, tuhka 6.5%, kuitu 2.5%.

KÄYTTÖOHJE:
Huomioithan että herkkujen ruokintasuositukset tarkoittavat aina kyseisen tuotteen päiväannosta. Herkkujen osuus koiran päivittäisestä ruokavaliosta tulisi olla korkeitaan 10%, eikä niillä tule korvata ruoka-annosta. Pidäthän aina raikasta vettä saatavilla.

Paino200 g (gramma)
Toimitusaika

Lähetys 2-5ap. maksusta. (Tuotteiden saatavuus varmistuu tilauksen siirtyessä käsittelyyn)

Shopping Cart