,

Saaren Taika Astianpesuaine Probiooteilla / 500ml

14,95 

Hajusteeton astianpesuaine pitää huolta niin astioista kuin käsistäsikin. Kehitetty erityisesti herkälle iholle. Ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymä tuote.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6430069211958 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Saaren Taika Astianpesuaine on valmistettu korkealaatuisista, luonnollisista ainesosista hellävarainen astianpesuaine sisältää probioottisia bakteereita, jotka auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa. Astianpesuaine on hellä käsille, mutta tehokas lian irrotuksessa. Tutkimusten mukaan kaupunkilaistunutta ihmiskuntaa uhkaa kroonistuneet sairaudet, kuten astma, allergiat, immuunihäiriöt ja monet muut, jotka saattavat kaikki johtua liian puhtaasta elinympäristöstä ja luontokosketuksen puutteesta. ⁠Probioottisilla tuotteilla autamme ihoamme luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jolloin ihollamme vallitsee hyvä mikrobiomin tasapaino, eikä haitallisille, iho-oireita aiheuttaville bakteereille jää elintilaa.

KÄYTTÖ:
Jokapäiväisessä pesussa lisää 2 ml (1/2 teelusikallinen) 5 litraan vettä. Jos lika on tiukasti kiinni, lisää 4 ml (1 teelusikallinen) 5 litraan vettä.
Säästääksesi vettä ja energiaa, upota astiat veteen sen sijaan, että pesisit niitä hanan alla. Noudata annostelusuosituksia. Tehokas pesu ei vaadi suuria määriä vaahtoa.

AINEOSAT:
5-15% anioniset pinta-aktiiviset aineet*, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet*, <5% amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet*. Sisältää myös: vesi, kompleksinmuodostajat, glyseroli, suola, happamuudensäätöaine, mikro-organismit. *Kasvipohjaiset pinta-aktiiviset aineet. (1 cm2 )

VALMISTUTTAJA:
Saaren Taika, Särkisalo

VALMISTUSMAA:
Liettua

Paino543 g (gramma)
Valmistaja

Saaren Taika

Toimitusaika

Lähetys 2-5ap. maksusta. (Tuotteiden saatavuus varmistuu tilauksen siirtyessä käsittelyyn)

Shopping Cart