,

Saaren Taika Pyykkietikka Raikas / 500ml

18,95 

Saaren Taika Raikas pyykkietikka poistaa sähköisyyttä, raikastaa ja pehmentää tekstiilisi. 100% käsintehty ja luonnollinen pyykkietikka raikas jättää pyykkiisi todella raikkaan tuoksun. Raikas pyykkietikka sopii useimmille hajusteherkille. Rakastettu Raikas pyykkietikka on Saaren Taian suosituin pyykkietikka.  Tuoksun voimakkuus 2/5

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6430069210104 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Nimensä mukaisesti Raikas pyykkietikka se tuoksuu erittäin raikkaalle. Pyykkietikassa häivähtävät luonnolliset piparmintun- ja laventelin eteeriset öljyt. Raikas pyykkietikalla raikastat mm. treenivaatteet sekä kaiken muunkin pyykin ja saat niistä samalla luonnollisen pehmeitä! Piparmintun eteerinen öljy on raikas ja sillä on hengitysteitä avaavia ominaisuuksia. Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä.  Suomessa käsintehdyt Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat 100%:sesti luonnosta peräisin olevista ainesosista!

Valmistettu käsin Särkisalossa

KÄYTTÖ:
Annostele pyykkietikkaa pyykinpesukoneeseen huuhteluaineen sijaan. Käsinpesussa voit annostella pyykkietikkaa huuhteluveteen.
Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena ja siivouksessa.

AINEOSAT:
Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – < 10 %) Hajusteina piparmintun, laventelin ja sitruunan luonnollisia eteerisiä öljyjä.
Sisältää 0% lisättyä vettä

VALMISTAJA:
Saaren Taika

 

Paino550 g (gramma)
Toimitusaika

Lähetys 2-5ap. maksusta. (Tuotteiden saatavuus varmistuu tilauksen siirtyessä käsittelyyn)

Valmistaja

Saaren Taika

Shopping Cart