,

Saaren Taika Särkisalon Suolasaippua

19,95 

Särkisalon suolasaippua päivittäiseen käyttöön, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii kuivasta ihosta kärsiville. Suolasaippua kuorii hellästi, sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6430069210968 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Saaren Taika Särkisalon Suolasaippua on hellästi kuoriva suolasaippua vaahtoaa hyvin ja pesee tehokkaan hellävaraisesti. Luonnolliset aineosat antavat saippualle virkistävää tehoa kuivattamatta ihoasi. Särkisalon Suolasaippuassa on käytetty sekä Himalajan ruususuolaa, että merisuolaa ja sen piristävän raikas tuoksu on saatu aikaan aidoilla luonnollisilla eteerisillä öljyillä. Suolasaippuan säännöllisellä käytöllä voidaan ehkäistä hienhajuja sekä näppyjen syntymistä, suola myös sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen.

Valmistettu käsin

KÄYTTÖ:
Kastele saippua ja hiero pesusieneen tai suoraan iholle. Huuhtele hyvin.
Särkisalon suolasaippua on Saaren Taika suolasaippuoista kuorivin.

AINESOSAT:
Saippuoitu kookosöljy, merisuola, saippuoitu oliiviöljy, glyseriini, Himalajan ruususuola, sheavoi, ohdakeöljy, vesi, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä

VALMISTAJA:
Saaren Taika

Saaren Taika palasaippuat on kehitetty ja testattu Suomessa. Niiden valmistus tapahtuu käsityönä pääasiassa Perniössä, mutta saatavuuden varmistamiseksi tuotantoa on myös osin Ranskassa. Ranskassa tapahtuu saippuamassan sekoitus, muottiin kaato, ja osa kypsymisestä, jonka jälkeen saippuan loppuun kypsyminen, jokaisen saippuan yksilöllinen tarkastus ja viimeistely sekä pakkaaminen tapahtuu Perniössä.

 

.

Paino120 g (gramma)
Valmistaja

Saaren Taika

Toimitusaika

Lähetys 2-5ap. maksusta. (Tuotteiden saatavuus varmistuu tilauksen siirtyessä käsittelyyn)

Shopping Cart