Karpalo on puolukoiden sukuun kuuluva ainavihanta varpu. Karpaloita voi nauttia ihan sellaisenaan tai lisätä aamupuuroon tai jugurttiin. Kirpeän happamat karpalot sopivat myös leivontaan ja jälkiruokiin sekä ruuanlaittoon. Karpaloista nautitaan ympäri vuoden, mutta erityisesti niitä syödään jouluna. Kokeile karpaloita kinuskin kanssa!
AINESOSAT:
Karpalo, sokeri, kasviöljy (auringonkukka)
HUOM! Saattaa sisältää maapähkinän, muiden pähkinöiden, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.
RAVINTOARVOT/100g:
Energia 1498 kj/357,7 kcal, Rasva 1,0g, josta tyydyttynyttä 0,1g, Hiilihydraatti 83,4g, joista sokereita 73,8g, Ravintokuitu 5,3g, Proteiini 0,07g, Suola 0,01g
PAKKAUKSESSA:
300g
SÄILYTYS:
Huoneenlämmössä
Tuotteen ainesosat ja ravitsemustiedot voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetuista tiedoista. Tarkasta tiedot pakkauksesta.